SMKA Tun Ahmad Shah

Berilmu Beriman Bertaqwa

Thu10302014

Last updateSun, 26 Oct 2014 8am

Back You are here: Home HEM

Hal-ehwal Murid

MAKLUMAN LOGIN

Bagi pelajar-pelajar yang ingin mendaftar di Laman Sesawang www.smkatunas.net ini atau alumni,  sila gunakan nama sendiri , tahun akhir atau tahun semasa bersekolah , tingkatan akhir atau tingkatan semasa bersekolah . contohnya nama : SUBAIHAHKAMAL20115IK . Anda akan boleh menggunakan ruangan jom bincang2. Harap maklum

Read more...

Ahli Jawatankuasa HEM

AJK HEM

PENGERUSI
Pengetua

NAIB PENGERUSI
Penolong Kanan HEM

Senarai selanjutnya...

JALINAN KERJASAMA DENGAN SKID MANTAP-WAKIL PPD

TUNAS , 1 SEPT- Kem Munajat Perdana UPSR yang diadakan oleh SK Inanam 2 dengan kerjasama Unit Bimbingan dan Kaunseling SMKA Tun Ahmadshah telah berlangsung dengan jayanya dari 31 Ogos - 1 September . Program kolaborasi ini diharap dapat diteruskan dan diperbaiki dari semasa ke semasa .

Lihat Gambar-gambar menarik sempena majlis penutupan Kem Munajat Perdana UPSR SK Inanam 2

Read more...

Kem MPP Baru 2014

Kem MPP telah berlangsung pada 4-6 November 2013 yang diadakan di Kg.Aslam , Sabandar , Tuaran . Kem ini adalah sebagai kem suaikenal untuk semua pengawas yang baru untuk sesi 2014 yang dikelolakan oleh kaunselor sekolah Cikgu Matdiris Ismail . Tahniah dan Syabas kepada pengawas-pengawas sekolah yang baru dilantik ini.

Read more...

PERJUMPAAN DAN AMANAT PENGETUA UNTUK PELAJAR ASHABUL IMTIYAZ PMR DAN SPM

BILIK GERAKAN SMKATUNAS, 27 JUL DAN 1 OGOS 2012 adalah tarikh penting untuk kumpulan Ashabul Imtiyaz PMR dan SPM kerana dalam perjumpaan ini mereka telah menerima amanah yang besar dari Tuan Pengetua dan Penolong Kanan Pentadbiran...Cemerlang dalam PMR dan SPM......sekolah juga telah menyerahkan buku-buku rujukan dan ulangkaji untuk latihan....moga berjaya

Read more...

Program Mentor Mentee Asrama

22 April , Asrama , Satu perjumpaan Program Mentor Mentee telah diadakan pada hari ini di bawah kendalian Unti Bimbingan dan Kaunseling . Semua guru terlibat dengan program ini dimana guru-guru terlibat bertindak sebagai mentor dan melawat mentee di asrama untuk mengetahui perkembangan terkini mentee , mendapat maklum balas mentee dan juga memberi motivasi dan bimbingan kepada mentee. 

Read more...

Keceriaan Pelajar Tingkatan 1 2013

Keceriaan Pelajar Tingkatan 1  jelas teroancar di wajah masing-masing . Gambar diambil selepas satu aktiviti sukan . 

Read more...

AJK UNIT BIMBINGAN DAN KAUNSELING 2012

Sesi bergambar pada hari Rabu 5 September 2012

Read more...

Takwim Balik Bermalam

Takwim ini boleh disalin atau dimuat turun sebagai panduan untuk pelajar dan ibu bapa.

Takwim Balik Bermalam adalah takwim yang ditetapkan oleh pihak asrama bagi menentukan sama ada pelajar boleh balik bermalam atau tetap diasrama untuk mengikuti program hujung minggu kelolaan sekolah.

Read more...